Výrobcovia a značky

Biela značka pripojená spoločnosťou Tracefy

Spotrebitelia sa čoraz častejšie rozhodujú pre elektrický bicykel. Má to zmysel, pretože elektrobicykle ponúkajú mnoho výhod: sú často rýchlejšie, odolnejšie a lacnejšie ako autá. Jednou z nevýhod je, že elektrické dvojkolesové vozidlá sú vyhľadávaným objektom zlodejov. Spotrebitelia sa chcú proti tomu chrániť a to sa dá dosiahnuť pomocou riešenia GPS.  Ako výrobca môžete ponúknuť jedinečné a inovatívne USP tým, že ponúknete svoje e-biky  "pripojené" k ponuke; vybavené sledovacím zariadením Tracefy GPS. Vďaka tomu je vozidlo lepšie chránené proti krádeži, ale takýto GPS tracker má viac výhod pre výrobcu aj koncového používateľa.

Tracefy ponúka praktickú aplikáciu, ktorá umožňuje koncovému používateľovi vidieť polohu bicykla v reálnom čase, ako aj stav batérie a všetky trasy a údaje o jazde. Vývoj aplikácie pod bielou značkou sa pre klienta vykonáva bezplatne a môže byť vyvinutý v akomkoľvek domácom štýle. Súčasťou je aj dodanie do obchodu App Store a Google Play Store. Klient potom bezplatne zdvíha aktualizácie a nové funkcie pre aplikáciu vydanú spoločnosťou Tracefy.

Hardvér Tracefy

Na čo najlepší príjem GPS sa používajú rôzne snímače. Tracefy funguje na princípe "plug & play". Systém Tracefy je kompatibilný so známymi systémami pre e-bicykle, ako sú systémy Bafang, Shimano, Bosch, Yamaha a Brose. Pre ostatné systémy poskytuje Tracefy potrebné spojky a pripojenia.

Ako spotrebiteľ chcete používať systém Tracefy, pretože...

Ako výrobca chcete používať systém Tracefy, pretože...

Connect & Go je komplexné riešenie za pevnú cenu, ktoré zahŕňa:

Chcete sa dozvedieť viac o našich firemných riešeniach?

Nezáväzne nás kontaktujte!

Títo zákazníci si už vybrali službu Tracefy Connect&Go:
sk_SK